Healing

Jag har utbildat mig inom Reikihealing, Spirituell healing och är utbildad DUO-healer. Jag tror på att varje människa har en stark egen läkande kraft. Efter en behandling känner de flesta en ökad energi, som att bördor har lyfts bort. Något släpper och kan bearbetas vilket ger ny kraft och glädje, höjd livskvalitet, gladare och bättre koncentration. Jag har arbetat i många år med healing och det händer saker som kan kännas som mirakel. Jag vill berätta om några saker som jag har upplevt i kundberättelserna här på sidan.

...Känslan av Healing...

Healing betyder läkning och syftar på att din egen läkningsprocess startas. Healing stärker din livsenergi och aktiverar den självläkande förmågan i din kropp. På svenska kallas Healing även för Terapeutisk beröring. I flera länder används healing som ett komplement till den traditionella vården på sjukhus, för att ge energi och höjd livskvalitet.

Pris:

300 sek per påbörjad halvtimme

Kundberättelse: En tonårstjej skulle vara Lucia i skolan, men vrickade foten två dagar innan. Hon kom till mig och sa: -Jag har hört att du kan fixa läkning bara genom att hålla med dina händer. Jag sa: -Jag kan inte lova någonting, men möjligtvis ges läkande energi genom mig så att din egen läkekraft startar.  -Kan du hålla om min vrist, jag behöver gå Lucia om två dagar? Jag höll hennes fot och vi koncentrerade oss båda två på att sända energi till det onda området. Två dagar senare kom hon gåendes helt normalt, inte det minsta haltande. Hon kramade mig och sa – Tack det funkade!

Kundberättelse: En ung pojke kom till mig med sin mamma. Han hade fått en blödning bakom ögat och läkaren sa att om de måste punktera för att försöka suga ut blodet. Läkartiden var bokad om en vecka. Jag visade pojken en speciell övning som han skulle göra varje kväll och vi sågs två gånger till innan han for till sjukhuset. Efter tre röntgenbilder så trodde läkaren knappt sina ögon. Det fanns inga tecken alls på någon blödning.

Kundberättelse: En ung kvinna hade så ont i fötterna varje morgon att hon hade svårt att gå. Vid vårt första möte hade hon bokat en ryggmassage. När hon bokade en ny bad hon om massage även på sina ben. Jag frågade om hon vill prova healing och det ville hon gärna. Under behandlingen stod jag länge och höll runt hennes vrister. Hon berättade efteråt att det gjorde fruktansvärt ont i vrister och fötter. Men som en lycklig saga är det nu mycket lättare att gå upp på morgonen. Smärta har hon än, men inte alls så svår som tidigare.

Jag har plockat ihop intressanta artiklar om healing här...