Helande behandling

Hela dig – alla aspekter av dig

Många av de som bokar den här behandlingen har problem med långvariga smärtor och spänningar som inte vill ge med sig. Helande behandling kan hjälpa dig att förstå varifrån problemet kommer. Du får verktyg som kan hjälpa dig med fortsatt lindring.

Kropp, själ och ande, allt hör ihop. Den här behandlingen går på djupet. Du berättar först om ditt mål med behandlingen. I behandlingen kan det ingå en blandning av healing, akupressur, chakrabalansering och ibland massage.

Våra celler minns allt de varit med om. Många gånger kommer en berättelse eller ett budskap till mig under behandlingen. Efter behandlingen berättar jag vad som eventuellt kommit upp och vi har ett avslappnat och läkande samtal. Jag kanske skickar med dig vägledande tips, en övning eller något annat som kan vara bra för dig och ofta ett personligt budskap.

Priser:

Behandling av hela kroppen - 800 sek

Prova på en behandling (cirka 30 minuter) - 300 sek

En kundupplevelse

"Stort tack för behandlingen, detta är ett mirakel. Har i många år haft smärta i muskler (myalgi) och senfästeinflammation 24 tim om dygnet.
När jag gick av britsen kände jag ingen smärta och jag kunde röra mig obehindrat. Med gapande mun och förvånande min körde jag hem och möter en kär vän som säger vad har "du" gjort, det syns ingen smärta i ditt ansikte. Kände gråten stocka sig i halsen. Får en stor kram och min vän blir glad för min skull! Dagen fortsätter och jag känner ingen smärta.
När jag lägger mig för natten kan jag inte sova men har ingen oro och ångest över detta, ligger och rullar runt bara för att vara säker på att det verkligen går. Tittar på min överarmsmuskel och inser att den är i viloläge och jag kan med egen kraft spänna den, vilket har varit omöjligt att göra innan. Då den alltid varit i ett aktivt läge. Ler med hela ansiktet och tar mig själv om ansiktet med mina händer och känner för första gången på många år min egen beröring.
Det fortsätter nästa dag med minimal värk och min energi är helt annorlunda, natt nr 2 somnar jag gott utan att som vanligt ligga vaken i flera timmar. Vaknar kl 6 och känner mig utvilad, vilket inte heller har skett på många år.
Idag är det min födelsedag och har energi att städa baka en kaka, handla. Energi och livslust är tillbaka!!!!!!
Längtar till nästa behandling. Tack än en gång från djupet av mitt hjärta, att få uppleva dessa dagar är ett mirakel och en massa glädje istället för oro ångest, smärta och ingen livslust."

Jag har plockat ihop intressanta artiklar om cellminnen och massage här...